Δοσομετρικά συστήματα

Τα αυτόματα δοσομετρικά συστήματα μπορούν  να χρησιμοποιηθούν  στην επεξεργασία και απολύμανση του νερού για  ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες και αποτελούν είτε ιδανικό συμπλήρωμα της ηλεκτρόλυσης άλατος, ή πλήρες αυτόματο σύστημα απολύμανσης.

Διαβάζοντας μέσω των ηλεκτροδίων- ανιχνευτών το pH ή το δυναμικό οξειδοαναγωγής ORP (REDOX) του νερού, ακολουθεί  η δοσολογία και διόρθωση στα επιθυμητά επίπεδα μέσω περισταλτικής ή μαγνητικής αντλίας.

Η συσκευή ελέγχου και δοσομέτρησης ΡΗ-, HAYWARD EZpHREGULATOR    καταμετρά τη διακύμανση του ΡΗ και μέσω της δοσομετρικής του αντλίας το ρυθμίζει αυτόματα στην επιθυμητή κλίμακα 7,0-7,6, ώστε να είναι αποτελεσματική 100% η δράση του απολυμαντικού.

Η σειρά αυτόματων δοσομετρικών , ελέγχου και ρύθμισης pH ή χλωρίου (ORP) της BSV, EVo-pH-P / EVo RX-P, ελέγχει  εύρος pH 6-8 και ORP 0-800 mV αντίστοιχα με δυναμικότητες 1,5 l/h , 5 l/h έως 10 l/h οι περισταλτικές αντλίες.

ph-opr-ph-cl-bs-pool

ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΑ BS POOL Ph/OPR, Ph/Cl

Πλέον ολοκληρωμένες λύσεις αποτελούν τα Control Panels, καταγράφουν συνεχώς με χρήση ηλεκτροδίων Ph, Redox ή ελεύθερου χλωρίου και δοσομετρούν με περισταλτικές ή μαγνητικές αντλίες.

control-panel-bspool

CONTROL PANEL BS POOL

ΠΙΣΩ