Υποβρύχιος Φωτισμός LED

led1Ο φωτισμός με προβολείς  LED (Light-Emitting Diode) συνδυάζει αφενός μεγάλη οικονομία στη λειτουργία  και αφετέρου υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα,  με την κατάλληλα  επιλογή από την μεγάλη παλέτα  χρωματικών αποχρώσεων που προσφέρει.

Θερμό ή ψυχρό αρχοντικό λευκό, αλλά και πλήθος (έως 16 ) led3χρωματικών συνδυασμών και συνθέσεων στους προβολείς RGB, χάρη στην ανάμιξη τριών χρωμάτων (RGB , δηλαδή κόκκινο-red, πράσινο-green, μπλε-blue) που διαθέτουν.

Οι προβολείς LED RGB , συγχρονίζονται πλέον άψογα με κατάλληλους controller, δίνοντας ομοιόμορφο φωτισμό ή εναλλαγή προγραμμάτων

led2Από πλευράς οικονομίας, σε σύγκριση με τους κοινούς προβολείς πυρακτώσεως  που έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής -μικρότερη από 400-600 ώρες- , οι προβολείς LED και ειδικά η πρόσφατη γενιά LED SMD σε στρώμα ρητίνης για απόλυτη αδιαβροχοποίηση, διαρκούν τουλάχιστον από 30.000-50.000 ώρες.

spectravision-2Συνδυάζοντας το χρόνο ζωής  με τη χαμηλή κατανάλωση, 15W-30W ανάλογα με τον τύπο, είναι προφανές ότι αποτελούν την ιδανική λύση για το φωτισμό της πισίνας σας.

Ολοκληρώνοντας την εύκολη και απλή εγκατάσταση στην ήδη υπάρχουσα φωλιά υποβρύχιου προβολέα πισίνας, ή με επιτοίχια εγκατάσταση, άμεσα θα διαπιστώσετε την εμφανή αισθητική αναβάθμιση και από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας θα αποσβέσει το κόστος της αλλαγής . Τα αποτελέσματα θα μιλάνε από μόνα τους…spectravision-1

ΠΙΣΩ