Αξεσουάρ – Παιχνίδια νερού

 

piscine-stairs1piscine-stairs2Σκάλες καθόδου κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI-304 και AISI-316. Η ποιότητα  AISI-316 είναι η κορυφαία επιλογή , ειδικά για πισίνα με ηλεκτρόλυση άλατος ή θαλασσινό νερό. Τα μπράτσα της σκάλας έχουν διάμετρο σωλήνα Ø43mm και αντιολισθηρή επιφάνεια στα πατήματα.

Αξεσουάρ καθαρισμού, σκούπες όπως τις κορυφαίες, Fairlocks , Provac, τηλεσκοπικά κοντάρια, σωλήνα αναρρόφησης, απόχες,βούρτσες, test kit.

pro-vac
Pro-vac
fairlocks
Fairlocks

 

 

 

 

 

 

 

Παιχνίδια νερού από ανοξείδωτο χάλυβα, στήλες νερού, καταρράκτες, μανιτάρια νερού, κανόνια εκτόξευσης, νεροκουρτίνες σε διάφορα σχέδια, δημιουργούν εντυπωσιακά effects εκτοξεύοντας το νερό  με ποικιλία τρόπων, καθιστώντας την πισίνα σας μοναδική!

water-games1 water-games2

jet-stream2 jet-stream1

showers1

 

 

Ντουζιέρες εξωτερικού χώρου, από inox AISI-304, σε διάφορα σχέδια, με δυνατότητα παροχής ζεστού νερού, θερμαινόμενο και από τον ήλιο.

 

 

 

Συστήματα αντίθετης κολύμβησης-jet stream, που εγκαθίστανται εύκολα και δίνουν δυνατότητα άσκησης, ανεξαρτήτως μεγέθους της πισίνας. Κατ επιλογή του χρήστη, η πίεση από το ρεύμα νερού σε ανάμειξη με αέρα, δεν  του επιτρέπει να φτάσει εύκολα στο χείλος της και έτσι προσδίδουν χαρακτηριστικά μεγάλης πισίνας και χαρίζουν απόλαυση, παιχνίδι, άσκηση και ευεξία.

sena-calipso-jet2000
Hidrojet Sena                                 Hidrojet Calipso                           Jet Swim 2000

Εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενο στόμιο εκτόξευσης, διαμέτρου από  Φ40, πρόσοψη με δυνατότητα επιλογής σχεδίου , πνευματικό μπουτόν εκκίνησης, ισχυρή αντλία και Ηλεκτροπνευματικό πίνακα ελέγχου λειτουργίας, για μέγιστη ασφάλεια.

ΠΙΣΩ