Αυτόματες σκούπες ROBOT

Η σκούπα-Robot είναι απλούστατη στη λειτουργία της , δεν απαιτεί εγκατάσταση, απλά την ρίχνετε στην πισίνα και λειτουργεί τελείως αυτόνομα, χωρίς επίβλεψη. Κατά κανόνα  περιλαμβάνει μικροεπεξεργαστή για την βελτιστοποίηση της διαδρομής της, ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας, για οικονομικότερη λειτουργία, και εξελιγμένο μοτέρ   24 V, που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Διατίθενται με δυνατότητα καθαρισμού είτε μόνο πυθμένα, ή συνολικά πυθμένα και
περιμετρικών τοιχίων της πισίνας και προσφέρουν επιλογή χρονικού προγραμματισμού- διάρκεια καθαρισμού, με σύντομο ή πλήρες πρόγραμμα.

robot-zodiac-vortex-4-4wd-p
robot-zodiac-vortex-4-4wd-p

Από την μεγάλη ποικιλία κατασκευαστικών οίκων & διαθέσιμων μοντέλων θα αναφερθούμε στη ZODIAC και τη HAYWARD, που μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς κατόχους ιδιωτικής πισίνας και τη Σουηδική PIRAYA για μεγάλες επαγγελματικές πισίνες και κολυμβητήρια.

piraya-2
Piraya remote control
piraya-1
Piraya Automatic Pool Bottom Cleaner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πισίνες διαστάσεων έως 7,0X14,0 m. , η αυτόματη σκούπα e.VAC Pro της Hayward είναι κατάλληλη για όλες τις τελικές επιφάνειες  πισίνας, δηλαδή πλακάκι, ψηφίδα, εποξειδική βαφή, μεμβράνη και pebble και καθαρίζει πυθμένα & τοιχία.
Διαθέτει δυνατότητα επιλογής σύντομου ή πλήρους κύκλου καθαρισμού, νέο υδροδυναμικό σχεδιασμό, τζάμι μπροστά για οπτικό έλεγχο των φίλτρων της και εύκολία στον καθαρισμό τους, με πρόσβαση από το πάνω μέρος της σκούπας. Διατίθεται με μικροεπεξεργαστή βελτιστοποίησης  διαδρομής και καρότσι μεταφοράς.

robot-hayward-evac-pro
robot-hayward-evac-pro

ΠΙΣΩ