Πισίνα προκάτ Mypool με μεταλλικά panel διπλής επίστρωσης

panel-magnelis

H mypool ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτητικές τάσεις της εποχής και στην προσπάθεια της να εφαρμόζει ολοκληρωμένες – τυποποιημένες λύσεις πάντα φιλικές προς το περιβάλλον, συνδυάζει την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής – ποιότητας με την αντοχή του χάλυβα και την ευελιξία της μεμβράνης
και σας προσφέρει προκατασκευασμένη πισίνα με μεταλλικά panels υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκής κατασκευής Panel MAGNELIS®

Η διαδικασία κατασκευής μιας τέτοιας πισίνας περιορίζει στο ελάχιστο το χρόνο κατασκευής αλλά και βελτιστοποιεί το εργατικό κόστος. Σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της κατασκευαστικής μεθόδου αποτελεί επίσης το γεγονός ό,τι τέτοιου είδους πισίνες
που καταλαμβάνουν επιφάνεια ≤50m2 απαιτούν έκδοση αδείας μικρής κλίμακας με αντίστοιχα οικονομικά οφέλη αλλά και μείωση του χρόνου έκδοσης και της απαιτούμενης γραφειοκρατίας.
Οι παραπάνω λόγοι οδηγούν όλο και περισσότερους καταναλωτές σε αυτή τη λύση κατατάσσοντας την στο πιο δημοφιλές είδος πισίνας τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα Μεταλλικά panels διπλής επίστρωσης Panel MAGNELIS®, υπό την εμπορική ονομασία S280 GD + ZM310 Steel παράγονται στην Ευρωπαϊκή ένωση.
Με διαστάσεις πάχος 2mm και ύψος από 1,1m έως 1,5m, κατασκευασμένο κατά ΕΝ10346 Standard norm,και επίστρωση αλουμινίου, ψευδαργύρου, μαγνησίου με τη μέθοδο της συνεχούς εμβάπτισης εν θερμώ προσφέρει 10 φορές μεγαλύτερη αντισκωριακή μηχανική αντοχή από ένα κοινό γαλβανισμένο πάνελ.

υποδειγμα prokat κατασκευης

Αυτή η σύνθεση προσδίδει στην κατασκευή αυξημένη αντοχή έναντι των χλωριούχων υδατικών διαλυμάτων αμμωνίου και ταυτόχρονα χαμηλότερο συντελεστή τριβής έναντι του κοινού γαλβανισμένου πάνελ και είναι κατάλληλο για την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών με άψογο φινίρισμα και αυξημένη αντοχή.
compact μηχανοστάσιο

To kit περιλαμβάνει
αντηρίδες ανά τρέχον μέτρο,
βίδες M10X20 για κάθε διασύνδεση,
διάτρηση για φωτιστικά, Skimmer,
στόμια εισαγωγής και καθαρισμού
και compact μηχανοστάσιο

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα μηχανικά χαρακτηριστικά των
piscine-3x6-logo-mypoolPanel MAGNELIS,
διαβεβαιώνουμε ότι η χρήση τους
σε κατασκευή κολυμβητικής δεξαμενής
μέγιστης διάστασης 12.00 x 6.00m
και έως βάθος 1,50m
είναι ικανή να φέρει με ασφάλεια το μέγιστο φορτίο
ως προς τον προβλεπόμενο αριθμό χρηστών,
αντοχή έναντι των χλωριούχων
υδατικών διαλυμάτων αμμωνίου
και ταυτόχρονα χαμηλότερο συντελεστή τριβής
έναντι του κοινού γαλβανισμένου πάνελ.

 

ΠΙΣΩ