Ολοκληρωμένη Κατασκευή

Αποστολή της mypool είναι να ανταποκριθεί στον προγραμματισμό του πελάτη και να πραγματοποιήσει τα όνειρα  του, με λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της πισίνας του, στο χρόνο και κόστος που εκείνος επιθυμεί.

Τόσο σε κατασκευές ιδιωτικής πισίνας – υδρομασάζ, όσο και σε μεγάλα έργα σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, κολυμβητήρια, κέντρα αποθεραπείας κλπ, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με αναλυτικό προυπολογισμό, σε συνεργασία, ανάλογα με το έργο και τις απαιτήσεις του,  με πλειάδα μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Η ενασχόληση μας ξεκινά από το σχεδιασμό, την χάραξη και την επίβλεψη της εκσκαφής και τελειώνει με την παράδοση της πισίνας, έτοιμη για δροσερές βουτιές  και ατελείωτη απόλαυση από τον ιδιοκτήτη της.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του όλου project  έχουν η μελέτη και ο σχεδιασμός τόσο της πισίνας όσο και η χωροθέτησή της καθώς και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Στο αρχικό στάδιο επιλέγεται, σε συνεργασία με τον πελάτη και τους μηχανικούς του,  το καταλληλότερο σημείο για την κατασκευή της πισίνας.

155x105dΗ  διασφάλιση της ιδιωτικότητας των χρηστών, ο γεωγραφικός προσανατολισμός, οι κλιματολογικές ιδιαιτερότητες  και η σταθερότητα του  εδάφους που θα θεμελιωθεί η πισίνα, αποτελούν τα κύρια κριτήρια χωροθέτησης.

Η αρτιότητα του έργου αλλά και η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών του πελάτη, εξαρτώνται από τη συνολική μελέτη , τις διαστάσεις  και το σχέδιο της πισίνας, ορθογώνιο, γεωμετρικό ή ελεύθερο, τη μέθοδο κατασκευής και τον χρονικό προγραμματισμό του έργου.  Καθοριστικές παράμετροι για το τελικό αποτέλεσμα είναι

  • ο τύπος της πισίνας, (σημειακές υπερχειλίσεις-skimmer, πλευρική υπερχείλιση-infinity, περιμετρική υπερχείλιση-mirror pool)
  • ο μηχανολογικός εξοπλισμός της με μηχανοστάσιο ή compact σύστημα φίλτρανσης και η μέθοδος απολύμανσης του νερού
  • η μόνωση και η τελική επιφάνεια της πισίνας

Η ολοκληρωμένη κατασκευή πισίνας περιλαμβάνει τρεις κυρίες φάσεις

  1. Σκελετός πισίνας
  2. Τελική επιφάνεια –μόνωση
  3. Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός- Η/Μ πισίνας

ΠΙΣΩ