Φίλτρανση

Η φίλτρανση του νερού είναι η φυσική διαδικασία συγκράτησης στερεών μικροσωματιδίων, η απομείωση οσμών και η αποκατάσταση της διαύγειας του πόσιμου νερού.
Τα οικιακά φίλτρα ενεργού άνθρακα χρησιμοποιούνται για τη μείωση του χλωρίου, οσμών και οργανικών ρύπων που είναι διαλυμένα στο νερό.

ΣΕΙΡΑ ΗΟΜΕ-AC

Τα φίλτρα τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας στη γραμμή του κρύου νερού. Η εγκατάστασή τους είναι απλούστατη και μπορεί να γίνει και από τον χρήστη.

Λόγω της μεγάλης  περιεκτικότητας σε ενεργό άνθρακα, διαρκούν 3-5 χρόνια ανάλογα με την κατανάλωση και την περιεκτικότητα του νερού σε χλώριο.

Η μεγάλη διάμετρος και το ύψος του φίλτρου εξασφαλίζουν χαμηλή ταχύτητα φίλτρανσης και μεγάλο χρόνο παραμονής του νερού. Σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα ενεργού άνθρακα φυσίγγιο η ταχύτητα φίλτρανσης είναι έως 13 φορές μικρότερη ενώ ο χρόνος παραμονής είναι έως 160 φορές μεγαλύτερος.

Filter HOME-ACtable3

Με φυτικής προέλευσης πληρωτικά υλικά, κατάλληλα τόσο για αστικές, όσο και βιομηχανικές εφαρμογές. Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο σε αυστηρά ελεγχόμενη θερμοκρασία, για να αποκτήσει μεγάλη ενεργή επιφάνεια και πορώδες για την απορρόφηση οργανικών ενώσεων μικρού και μεγάλου μοριακού βάρους. Κατά την εκκίνηση απαιτείται πολύ καλή πλύση.

Με μεγάλη αντοχή στην τριβή και τη μηχανική καταπόνηση.

Φυσικοχημικά χαρακτηρηστικά: Πυκνότητα:455 gr/lt Μέγεθος:1-3mm BET:875m2/g Lodine Number:800mg/g.

ΠΙΣΩ